Tjänster

Några av våra tjänster

Djupkartor/Ekolodning

 

Med modern utrustning utför vi djuplodning av sjöar och vattendrag i olika syften. Allt från en djupkarta till ett komplett sjökort med öar, grund, bryggor etc.

Vi jobbar även med kartering och lodning med volymmätning, vegetation, bottenhårdhet inför kalkning eller kabel/rördragning. 

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Sportfisketävling

 

Vi gillar tävlingar. Det är ett bra sätt att samanstråla personer med lika intressen och ambitioner. Alla har ju en liten vinnarskalle i sig. Men det finns hakar även med detta , hållbart fiske , hantering av fisk etc.

Därför finns vi där och hjälper till. Vi har köpt in 65 mätbrädor med mätdekal som du kan hyra till din tävling. Vi kan även hjälpa till med andra sysslor och planering av hela arrangemanget.

 

Kom med dina ideer så ser vi vad vi kan få ihop tillsammans. 

Installation / Elsystem

 

Hos oss får du hjälp med all installation av tillbehör och elektronik. Vi kan även ombesörja byggnation av räcken och andra arbeten i rostfritt och aluminium.

Vi tar även hand om ditt gamla risiga elsystem och fräschar upp det. 

 

Kontakta oss så får du hjälp 

Sportfiskeguide

 

Vill du ha bästa hjälpen för att lyckas med ditt fiske? Kontakta oss för att boka en guidad fisketur på Ivösjön. Vi kan även köra i andra sjöar efter överenskommelse. 

För närvarande har vi uppehåll med Guideverksamheten.